Algemene informatie

St. Barbara is er voor de professional, zoals uitvaartondernemers en steenhouwers. Wij vinden het belangrijk dat het contact met u efficiƫnt en klantgericht verloopt.

Uitzoeken van een graf

St. Barbara biedt de mogelijkheid om bij leven een graf uit te zoeken. De begeleiding bij het uitzoeken van een graf kunt u met een gerust hart overlaten aan het team van St. Barbara. Onze betrokken medewerkers ontvangen de bezoekers op een warme manier. In alle rust laten zij hen kennismaken met de begraafplaats. Zij beantwoorden hun vragen en nemen alle tijd hen te begeleiden. Het is immers een belangrijke beslissing waaraan aandacht besteed dient te worden.

herdenking lw-2506 (1)
20231217 Lichtjesavond St Barbara-4780

Rondleiding

Vindt u het fijn om meer te zien van St. Barbara? Wij geven u graag een rondleiding over onze begraafplaats, laten u kennismaken met ons nieuw gebouwde crematorium en tonen u de mogelijkheden van onze faciliteiten.

Praktische zaken

Wij vragen u rekening te houden met een aantal praktische zaken. Zo ontvangen wij graag 48 uur voorafgaand aan de uitvaart de cateringwensen en 24 uur voorafgaand de muziek. Ook horen we graag of u gebruik wilt maken van andere faciliteiten. Om alle praktische zaken goed te regelen, maken wij gebruik van een formulier. Samen zorgen we voor een mooie uitvaart.

karen
Scroll naar boven