FAQ

Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt. De meest aan ons gestelde vragen hebben we gebundeld op deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer!

FAQ

Wij beantwoorden graag uw vragen.

Onderaan deze pagina vindt u de actuele openingstijden.

U vindt onze parkeerplaats net voorbij de hoofdingang (richting het Rosarium) aan uw linkerhand. Hier kunt u kosteloos parkeren.

Dit is mogelijk voor de meeste graven en uitsluitend op afspraak.

Op iedere eerste maandag van de maand vindt om 10.00 uur een Eucharistieviering plaats voor nabestaanden en belangstellenden. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

In november valt de mis altijd samen met Allerzielen op 2 november.

Dit kan uitsluitend schriftelijk door de huidige rechthebbende.

U betaalt een bijdrage voor het algemeen onderhoud van de begraafplaats. De rechthebbende van een graf is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en schoonhouden van het graf en het grafmonument.

Het reserveren van een begrafenis of crematie kan uitsluitend via een uitvaartonderneming. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden die St. Barbara biedt.

Tijdens de openingstijden van de kapel kunt u een kaarsje aansteken bij het Maria-altaar. Dit kan alleen als er op dat moment geen uitvaartplechtigheid plaatsvindt.

Scroll naar boven