Kardinaal Eijk zegent grafsteen voorganger -->

06-09-2021

Kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht, heeft op 2 september de grafsteen gezegend van zijn voorganger kardinaal Ad Simonis. Het was die dag precies een jaar geleden dat hij overleed.

Lees meer

Eerste fase renovatie entreelaan afgerond -->

20-07-2021

Het eerste deel van de entreelaan van de begraafplaat is de afgelopen anderhalve maand geheel gerenoveerd. Tevens kwam er een nieuwe fietsenstalling bij de ingang.

Lees meer

Werkzaamheden entreelaan -->

31-05-2021

Op 7 juni start de eerste fase van de renovatie van de entreelaan van de begraafplaats. De bestrating wordt vernieuwd en aangepast. Hierdoor verbetert de rijroute voor een uitvaartstoet en ontstaat een optimaler plantvak voor nieuwe bomen.

Lees meer

Begraafplaats wordt stemlocatie -->

10-03-2021

Op verzoek van de gemeente Utrecht zal de ontvangkamer van begraafplaats St. Barbara op 17 maart worden ingericht als stemlocatie voor de landelijke verkiezingen.

Lees meer

Renovatie entreelaan -->

04-03-2021

Binnenkort start de eerste fase van de renovatie van de entreelaan tot aan de ontvangkamers. Hierdoor verbetert de rijroute voor uitvaartstoeten en ontstaat een groter plantvak voor nieuwe bomen.

Lees meer

Kardinaal Eijk zegent graven op Allerzielen -->

02-11-2020

Vandaag 2 november, Allerzielen, de dag waarop de katholieke kerk de overledenen herdenkt, zegende kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht, in alle vroegte graven.

Lees meer