Weer maandelijks eucharistieviering -->

17-03-2022

Met ingang van 4 april wordt weer iedere eerste maandag van de maand een eucharistieviering gehouden in de begraafplaatskapel.

Lees meer

Begraafplaats opnieuw stemlocatie -->

15-03-2022

St. Barbara is 16 maart opnieuw stemlocatie. Voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 was er op de begraafplaats in verband met de coronamaatregelen al een mogelijkheid om te stemmen.

Lees meer

Zeven bomen geplant -->

09-11-2021

Gisteren en vandaag zijn als sluitstuk van de renovatie van de entreelaan zeven bomen geplant: drie moeraseiken, twee kornoeljes, een honingboom en een Perzisch ijzerhout.

Lees meer

Sobere plechtigheid Allerzielen -->

02-11-2021

Vanochtend vroeg op Allerzielen heeft kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht, in de kapel een zegenwens uitgesproken voor allen die op St. Barbara een laatste rustplaats hebben gekregen.

Lees meer

Kardinaal Eijk zegent grafsteen voorganger -->

06-09-2021

Kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht, heeft op 2 september de grafsteen gezegend van zijn voorganger kardinaal Ad Simonis. Het was die dag precies een jaar geleden dat hij overleed.

Lees meer

Eerste fase renovatie entreelaan afgerond -->

20-07-2021

Het eerste deel van de entreelaan van de begraafplaat is de afgelopen anderhalve maand geheel gerenoveerd. Tevens kwam er een nieuwe fietsenstalling bij de ingang.

Lees meer