Kapel

‚ÄčDe neogotische kapel op de begraafplaats heeft 160 zitplaatsen en is voorzien van centrale verwarming, geluidsinstallatie en een elektronisch orgel. In de torenspits hangt een luidklok. Bij uitvaarten is het mogelijk vieringen in de kapel te houden. Elke eerste maandag van de maand wordt een eucharistieviering gehouden ter nagedachtenis aan alle overledenen die op St. Barbara zijn begraven. Allerzielen (2 november), de dag dat de katholieke kerk de overledenen herdenkt, wordt op bijzondere wijze gevierd. In de ochtend van 4 mei vindt jaarlijks een dodenherdenking plaats bij de oorlogsgraven.

Ontvangkamers

De begraafplaats heeft twee ontvangruimtes: de Willibrordkamer en de Maartenkamer. De Willibrordkamer is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 125 personen, de Maartenkamer kan ruimte bieden aan ongeveer 75 personen. Voor grotere gezelschappen, tot circa 275 personen, kunnen beide kamers worden samengetrokken tot één ontvangruimte. De begraafplaats beschikt over ruime cateringfaciliteiten.

Catering

De begraafplaats beschikt over ruime cateringfaciliteiten. Alle wensen zijn bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Een greep uit het aanbod is te vinden op de tarieflijst.

Wist u dat ...

Onze faciliteiten ook te reserveren zijn als de begrafenis of crematie elders plaatsvindt.