Nieuws

Werkzaamheden entreelaan

In maart jongstleden is mede ten gevolge van de droogte in de afgelopen twee zomers een vijftal reeds zieke eiken op de entreelaan gekapt. Er worden nieuwe bomen geplant, waarbij de voorkeur is uitgegaan naar een soort met hoge biodiversiteitswaarde.

Gelijktijdig wordt een deel de bestrating van de entreelaan aangepast. Hierdoor verbetert de rijroute voor een uitvaartstoet en kunnen we een groter en optimaler plantvak voor de nieuwe bomen maken.

‚ÄčOp 7 juni start de renovatie van de bestrating en het aanpassen van plantvakken. De werkzaamheden gaan ongeveer zes weken duren. Het is mogelijk dat de (loop)routes op de entreelaan tijdelijk moeten worden aangepast of omgeleid. Dit wordt duidelijk aangegeven. Gedurende enkele dagdelen is de begraafplaats zeer beperkt toegankelijk. Aankondigingen hiervan vindt u in onze informatie-vitrine.

Wij hopen op uw begrip te kunnen rekenen. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak. Heeft u vragen of opmerkingen over het bovenstaande, neemt u dan gerust contact met ons op.

Geplaatst: 31-05-2021