Bijzondere erepenning in ontvangkamer -->

13-02-2015

Bezoekers van de Willibrordkamer, één van de ontvangruimtes, kunnen bij binnenkomst kennismaken met een stukje begraafplaatsgeschiedenis. In de entree hangt sinds kort een ingelijste poster, getiteld: 'Erepenning deken Putman'.

Lees meer

Veel belangstelling voor Allerzielenprogramma -->

03-11-2014

Een kleine vijfhonderd mensen namen op zondag 2 november deel aan het Allerzielenprogramma. Op Allerzielen, de dag dat de Rooms-Katholieke Kerk de overledenen herdenkt, was er om 10.00 uur in de kapel van begraafplaats een eucharistieviering met als celebrant kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht.

Lees meer

'Schoonheid en sfeer op St. Barbara' -->

02-09-2014

Vandaag wijdt de Utrechtse editie van het Algemeen Dagblad een bijna twee-pagina's groot artikel aan de begraafplaats. 'Schoonheid en sfeer op St. Barbara' kopt de krant.

Lees meer

Allerzielenprogramma druk bezocht -->

04-11-2013

Het Allerzielenprogramma van de begraafplaats is afgelopen weekend druk bezocht. Op zaterdag 2 november, Allerzielen, de dag dat de Rooms-Katholieke Kerk de overledenen herdenkt, was er om 10.00 uur in de kapel van begraafplaats een eucharistieviering met als hoofdcelebrant kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht. Concelebranten waren hulpbisschop Herman Woorts en pastor Theo de Wit.

Lees meer

Virtueel graf voor Sylvia Kristel -->

30-08-2013

Vandaag is het virtuele graf van Sylvia Kristel online gegaan. De actrice overleed 17 oktober 2012 op zestigjarige leeftijd aan de gevolgen van slokdarmkanker. Ze werd begraven op de begraafplaats St. Barbara.

Lees meer

Nieuwe video gerenoveerde ontvangkamers -->

22-07-2013

Een vernieuwde video van de ontvangkamers brengt het geheel gerenoveerde interieur ervan in beeld.

Lees meer