Kapel in de steigers -->

14-09-2017

Op 20 september starten herstelwerkzaamheden aan de kapel op de begraafplaats. Dakgoten worden vernieuwd, voeg- en leiwerk wordt aangepakt. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk dat er met steigers wordt gewerkt.

Lees meer

Website St. Barbara vernieuwd -->

06-04-2016

De website van begraafplaats St. Barbara is vernieuwd. De uit 2009 daterende site was technisch aan een update toe om ook geschikt te zijn voor mobiele weergave. Daarnaast werd de lay-out aangepakt, waarbij speciaal gelet is op gebruiksvriendelijkheid.

Lees meer

'Schrijven over je leven' bij St. Barbara -->

08-02-2016

Op 24 februari vindt in de Maartenkamer van de begraafplaats een eerste 'schrijfochtend' plaats voor wie dierbare herinneringen wil vastleggen.

Lees meer

Bijzondere erepenning in ontvangkamer -->

13-02-2015

Bezoekers van de Willibrordkamer, één van de ontvangruimtes, kunnen bij binnenkomst kennismaken met een stukje begraafplaatsgeschiedenis. In de entree hangt sinds kort een ingelijste poster, getiteld: 'Erepenning deken Putman'.

Lees meer

Veel belangstelling voor Allerzielenprogramma -->

03-11-2014

Een kleine vijfhonderd mensen namen op zondag 2 november deel aan het Allerzielenprogramma. Op Allerzielen, de dag dat de Rooms-Katholieke Kerk de overledenen herdenkt, was er om 10.00 uur in de kapel van begraafplaats een eucharistieviering met als celebrant kardinaal Wim Eijk, aartsbisschop van Utrecht.

Lees meer

'Schoonheid en sfeer op St. Barbara' -->

02-09-2014

Vandaag wijdt de Utrechtse editie van het Algemeen Dagblad een bijna twee-pagina's groot artikel aan de begraafplaats. 'Schoonheid en sfeer op St. Barbara' kopt de krant.

Lees meer