Polo's met logo begraafplaats voor buitenploeg -->

09-07-2018

De medewerkers van de 'buitenploeg' zijn deze zomer voor bezoekers herkenbaar aan blauwe polo's met op de rug het logo van begraafplaats St. Barbara.

Lees meer

Nieuwe directeur St. Barbara -->

09-03-2018

Vanaf 1 februari 2018 is Karen Kolkhuis Tanke-Janssen de nieuwe directeur van de R.K. Begraafplaats St. Barbara. Zij volgt in die functie Gerard Koning op.

Lees meer

Toiletgroep gerenoveerd -->

19-02-2018

Onlangs zijn de openbare toiletten van de begraafplaats gerenoveerd. De voorziening was sterk verouderd.

Lees meer

Kleinschalig cremeren op begraafplaats onderzocht -->

12-02-2018

St. Barbara onderzoekt de mogelijkheid voor de bouw van een kleinschalige crematiefaciliteit aan de rand van de begraafplaats ter hoogte van de Waterlinieweg. Het betreft een aanvulling van de bestaande voorzieningen.

Lees meer

Kapel in de steigers -->

14-09-2017

Op 20 september starten herstelwerkzaamheden aan de kapel op de begraafplaats. Dakgoten worden vernieuwd, voeg- en leiwerk wordt aangepakt. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk dat er met steigers wordt gewerkt.

Lees meer

Website St. Barbara vernieuwd -->

06-04-2016

De website van begraafplaats St. Barbara is vernieuwd. De uit 2009 daterende site was technisch aan een update toe om ook geschikt te zijn voor mobiele weergave. Daarnaast werd de lay-out aangepakt, waarbij speciaal gelet is op gebruiksvriendelijkheid.

Lees meer